METEO 22 IUNIE 2018: Astăzi în toată ţara sunt aşteptate ploi slabe. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Astăzi în toată ţara sunt aşteptate ploi slabe. Vântul va sufla slab din Nord-Vest. La Briceni se vor înregistra 25 de grade, iar la Soroca vor fi 27 de grade Celsius. La Bălți se aşteaptă 28 de grade Celsius. La Orhei termometrele vor indica 29 de grade, iar la Tiraspol şi Leova vor fi 31 de grade Celsius. La Cahul maxima va fi de 32 de grade, iar la Comrat se așteaptă 33 de grade Celsius.

Astăzi în Capitală termometrele vor arăta 30 de grade Celsius. În zilele următoare sunt prognozate maxime de 22 de grade şi se anunță ploi de scurtă durată cu descărcări electrice.

Astăzi în cea mai mare parte a Europei cerul va fi senin. La Madrid meteorologii anunță 34 de grade, iar la Roma se vor înregistra 29 de grade Celsius. La Londra sunt anunţate 21 de grade, iar cerul va fi senin. La Paris vor fi 20 de grade Celsius, iar la Berlin va fi cu un grad mai puţin. La Viena cerul va fi senin cu 19 grade. La Praga mercurul din termometre va indica 16 grade.

La Varşovia vor fi 20 de grade, iar la Belgrad cu două grade mai mult. La Budapesta se vor înregistra 18 grade şi va ploua cu descărcări electrice. La Bucureşti se vor înregistra 32 de grade, iar la şi Atena va fi cu un grad mai puţin. La Kiev se anunţă 30 de grade Celsius însoţite de ploi cu descărcări electrice. La Moscova se așteaptă 29 de grade, iar cerul va fi senin. La Ankara sunt prognozate ploi cu descărcări electrice și 28 de grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu