METEO 22 FEBRUARIE 2019: Codul galben de lapoviţă. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Astăzi în toată ţara este valabil codul galben de lapoviţă. La Briceni şi Soroca meteorologii au prognozat minus un grad, iar la Bălţi şi Orhei vor fi zero grade. La Tiraspol se aşteaptă un grad, iar la Leova şi Comrat se vor înregistra trei. La Cahul maxima va fi de patru grade Celsius.

În Capitală, astăzi se va înregistra un grad Celsius. În următoarele zile, vremea se răceşte. Astfel, pe timp de zi temperaturile vor coborî până la minus patru grade, iar noaptea se anunţă chiar şi minus şapte grade Celsius. Totodată, vor cădea şi precipitaţii sub formă de lapoviţă.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi acoperit de nori şi va ploua. La Madrid se anunţă 18 grade, iar în capitala Franţei 16. La Londra se vor înregistra 14 grade, iar la Berlin şase. La Roma termometrele vor indica 17 grade. La Viena vor fi 10 grade.

La Praga şi Belgrad se aşteaptă opt grade. La Varşovia meteorologii prognozează zero grade. În capitala României nu va fi mai cald de şapte grade. La Atena maxima va fi de 15 grade, iar la Ankara de 11. La Kiev şi Moscova meteorologii au anunţat minus patru grade şi, respectiv, minus opt grade Celsius

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu