METEO 22 aprilie 2019: Vremea începe a se încălzi. Câte grade vor indica termometrele

Embed:
Astăzi, pe întreg teritoriul ţării cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab din sud-est. La Briceni și Soroca termometrele vor indica 11 grade Celsius, iar la Bălți va fi cu un grad mai mult. La Orhei se aşteaptă 13 grade Celsius. La Tiraspol se vor înregistra 14 grade. La Leova maxima va fi 15 grade, iar la Comrat şi Cahul va fi de 16 grade Celsius.

În Capitală, astăzi se vor înregistra până la 14 grade Celsius. În următoarele zile cerul va fi variabil. Ziua maximele vor ajunge până la 24 grade, iar pe timp de noapte temperaturile vor varia între trei şi nouă grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid se vor înregistra 19 grade Celsius, iar la Paris vor fi 26 de grade. La Londra temperaturile vor ajunge la 22 grade, la Berlin vor fi 18 grade Celsius. În capitala Italiei se vor înregistra 24 de grade Celsius. La Vinea şi Budapesta cerul va fi variabil, iar termometrele vor indica 21 de grade. La Praga şi Varşovia se aşteaptă 18 grade. La Belgrad se vor înregistra 23 de garde. În capitala României vor fi 14 grade Celsius, însoţite de ploi . La Ankara cerul va fi înnorat , iar temperaturile nu vor fi mai mari de 12 grade Celsius. La Kiev se aşteaptă 15 grade Celsius. În capitala Rusiei şi a Greciei sunt prognozate 18 garde.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu