METEO 21 septembrie: Astăzi ne bucurăm de vreme caldă şi cer senin. În următoarele zile vremea se schimbă brusc

Embed:

Astăzi în toată ţara cerul va fi senin, iar precipitaţii nu se prevăd. Dimineaţa, izolat va fi ceaţă slabă. Vântul va sufla din Sud-Est slab la moderat. La Briceni şi Soroca se așteaptă 24 de grade, iar la Bălţi va fi cu un grad mai mult. La Orhei sunt prognozate 26 de grade, iar la Tiraspol 27 de grade Celsius. La Leova maxima va fi de 28 de grade, iar la Comrat și Cahul cu un grad mai cald.

În Capitală astăzi se așteaptă 29 de grade Celsius. Meteorologii prognozează pentru duminică o scădere bruscă a temperaturilor cu maxime de 17 grade Celsius.

Astăzi în cea mai mare parte a Europei va fi cald. La Madrid cerul va fi senin şi se vor înregistra 33 de grade. La Berlin maxima va fi de 31 de grade, iar la Roma, Viena şi Atena, termometrele vor indica 29 de grade. La Paris va ploua şi se răceşte brusc până la 19 grade.

La Londra va fi cu două grade mai frig şi cer noros. La Bucureşti vor fi 27 de grade, iar la Ankara şi Varşovia cu un grad mai mult. La Budapesta şi Belgrad maxima va fi de 29 de garde, iar la Praga cu un grad mai cald. La Kiev vor fi 27 grade cu cer senin, iar la Moscova se vor înregistra 25 garde Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu