METEO 21 septembrie 2019: Frig de crapă pietrele. Ce temperaturi vor indica termometrele

Embed:
Până în data de 22 septembrie se va menţine codul galben de îngheţ. Astfel, în această perioadă meteorologii prognozează, noaptea şi dimineaţa, izolat, înghețuri la suprafața solului de până la minus două grade. Astăzi, în toată ţara se prevede cer senin. La Briceni şi Soroca se vor înregistra 14, iar la Bălţi se așteaptă 15 grade Celsius. La Orhei maxima va fi de 16 grade. La Tiraspol se anunţă 17 grade, iar la Leova va fi cu un grad mai cald. La Comrat şi Cahul vor fi valori de 19 de grade Celsius.

În Capitală, astăzi, se vor înregistra 17 grade Celsius. În următoarele zile, meteorologii prognozează maxime între 15 și 25 de grade Celsius, iar minimele vor fi cuprinse între două şi 14 grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil. La Madrid sunt prognozate ploi şi 23 de grade. La Paris se aşteaptă 29 de grade, iar la Londra vor fi 25. La Berlin sunt anunţate 21 grade, în timp ce la Roma maxima va fi de 26 de garde Celsius. La Viena şi Budapesta se vor înregistra 20 grade, iar la Praga vor fi 22. În capitala Poloniei vor cădea precipitaţii şi nu va fi mai cald de 17 grade. La Belgrad meteorologii anunţă 21 de grade Celsius, iar la Bucureşti va fi cu un grad mai puţin. La Atena maxima va fi 25 de grade, iar la Ankara 17 de grade Celsius. La Kiev şi Moscova vor fi 15 şi, respectiv, 11 grade Celsius.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu