METEO 21 octombrie: Cer variabil în toată ţara. Câte grade vor indica termometrele

Astăzi, în toată ţara cerul va fi variabil. La Briceni și Soroca se vor înregistra 18 grade, iar la Bălți va fi cu un grad mai mult. La Orhei vor fi 20 de grade, iar la Tiraspol se aşteaptă 21. La Leova sunt anunţate 22 de grade. La Cahul şi Comrat maxima va fi de 23 de grade Celsius.

În Capitală, astăzi sunt prognozate 21 de grade Celsius. În următoarele zile vremea se va menţine caldă. Ziua termometrele vor indica între 17 şi 23 de grade, iar noaptea vor arăta între şase și nouă grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid se vor înregistra 16 grade. La Paris vor fi 14, iar la Londra  termometrele vor arăta 13 grade. La Berlin vor fi 21 de grade. În capitala Italiei se va încălzi până la 27 de grade. La Viena se aşteaptă 20 de grade, iar la Praga va fi cu un grad mai puţin. La Varşovia şi Belgrad sunt anunţate 21 de grade, iar la Budapesta nu vor fi mai mult de 25 de grade. La fel de cald va fi şi la Bucureşti. La Atena maxima va fi de 27 de grade, iar la Ankara 23. La Kiev va fi cu un grad mai puţin, iar la Moscova va ploua şi se vor înregistra 17 grade Celsius.

Lasă un comentariu