METEO 21 noiembrie: VREME RECE, cu precipitaţii slabe sub formă de ninsoare. Câte grade vor indica astăzi termometrele

Embed:

Astăzi, cerul va fi noros. Izolat vor cădea precipitaţii slabe, predominant sub formă de ninsoare. La Briceni, Soroca şi Bălţi vor fi minus două grade Celsius, iar la Orhei minus un grad. La Tiraspol se vor înregistra zero grade. La Leova termometrele vor indica un grad, iar la Comrat şi Cahul se aşteaptă două grade Celsius.

În Capitală, astăzi sunt prognozate zero grade Celsius. În următoarele zile, pe timp de noapte temperaturile vor coborî până la minus zece grade, iar ziua vor fi maxime de până la 6 grade.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi acoperit de nori. La Madrid termometrele vor indica 12 grade Celsius. La Paris se vor înregistra 5 grade, iar la Londra cu două grade mai mult. La Berlin sunt anunţate trei grade. În capitala Italiei vor fi maxime de 17 grade, însoţite de ploi. La Viena şi Belgrad meteorologii prognozează ploi şi şase grade, iar la Budapesta va fi cu un grad mai mult.

La Praga se vor înregistra 3 grade, iar în capitala Poloniei se aşteaptă zero grade. La Bucureşti vor cădea precipitaţii sub formă de lapoviţă şi vor fi patru grade. La Atena temperaturile vor urca până la 21 de grade, iar la Ankara, până la 16 grade. La Kiev şi Moscova se va înregistra zero grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu