METEO 21 noiembrie. Cod galben de vânt în toată ţara. La nord va cădea lapoviţă

Embed:

Serviciul Hidrometeorologic a emis cod galben de intensificare a vântului. Avertizarea este valabilă pentru ziua de azi.

Astfel, pe întreg teritoriul ţării se prevăd intensificări ale vântului în rafale de peste 70 de km pe oră.

Astăzi, în ţară vor cădea precipitaţii, iar în zona de nord vor fi sub formă de lapoviţă. La Briceni și la Soroca se vor înregistra trei grade, în timp ce la Bălți va fi cu unul mai mult. La Orhei vor fi cinci garde, iar la Tiraspol şapte. La Leova, Comrat şi Cahul se aşteaptă opt grade.

În Capitală, astăzi vor fi şapte grade, însoţite de ploi slabe. În următoarele zile maximele vor oscila între unu şi şase grade. Noaptea vor fi între minus trei şi minus şase grade.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei vor cădea precipitaţii. La Madrid şi Berlin termometrele vor indica 10 grade, iar la Paris cu unul mai puţin. La Londra vor fi opt grade. La Roma se vor înregistra 14 grade Celsius. La Viena vor fi 12, iar la Praga şi Varşovia câte 10, iar în capitala Ungariei sunt anunţate 13 grade. La Belgrad 17. La Bucureşti sunt prognozate 14 grade. La Atena maxima va fi de 22 de grade Celsius, iar la Ankara de 14. În capitala Ucrainei sunt anunţate 2 grade Celsius, iar la Moscova temperaturile vor coborî până la minus patru grade.

loading...

Lasă un comentariu