METEO 21 MARTIE 2019: Soarele va străluci din plin! Câte grade vom avea în termometre

Embed:

Astăzi, cerul va fi variabil, iar precipitaţii nu se prevăd. Vântul va sufla slab din nord-vest. La Briceni și Soroca vor fi 10 grade, iar la Bălți cu un grad mai mult. La Orhei se aşteaptă 12 grade, iar la Tiraspol şi Leova sunt prognozate 13 grade. La Comrat şi Cahul se vor înregistra 15 grade Celsius.

În Capitală, astăzi, se vor înregistra 14 grade Celsius. Aceleaşi valori se vor menţine şi mâine, iar în weekend vremea se va încălzi până la 20 de grade pe timp de zi.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil. La Madrid se vor înregistra 17 grade, iar la Paris cu un grad mai mult. La Londra vor fi 14 grade, iar la Berlin 16. În capitala Italiei nu va fi mai cald de 22 de grade. La Praga termometrele vor indica 13 grade.

În capitala Poloniei sunt prognozate 11 grade. La Viena, Budapesta şi Belgrad sunt anunţate 14 grade Celsius. La Bucureşti cerul va fi înnorat şi vor fi 15 grade. La Atena şi Ankara maxima va fi de 16 grade. La Kiev se aşteaptă opt grade, iar la Moscova trei grade, însoţite de ninsori slabe.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu