METEO 21 martie 2018: Va ninge în toată ţara. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Şi astăzi, va ninge în toată ţara. Vântul va bate slab din Nord-Vest. La Briceni şi Soroca vor fi minus două grade, iar la Bălţi şi Orhei va fi cu un grad mai mult. La Tiraspol mercurul din termometre va indica un grad. La Leova, Comrat şi Cahul se aşteaptă două grade Celsius.

În Capitală, temperatura aerului va ajunge până la un grad Celsius. În următoarele zile, se așteaptă ninsori. Spre sfârşitul săptămânii, ziua, maximele vor fi de cinci grade, iar noaptea de până la minus şapte.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi noros. La Roma se vor înregistra 13 grade, iar la Paris şi Londra - opt. La Madrid sunt prognozate 12 grade Celsius, iar în Berlin vor fi şase.

La Viena, maximele vor fi de patru grade Celsius, iar la Varşovia va fi cu un grad mai puţin. La Budapesta vor fi şase grade, iar la Belgrad va fi doar unul. La Praga termometrele vor arăta două grade Celsius.

La Atena şi Ankara va fi cald, iar mercurul din termometre va urca în timpul zilei până la 18 grade. În capitala României se vor înregistra două grade, iar la Kiev vor fi minus două grade. La Moscova, termometrele vor indica un grad Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu