METEO 21 august: Călduri insuportabile în toată ţara. Care vor fi maximele termice

Embed:

Astăzi în toată țara cerul va fi variabil. La Briceni și Soroca vor fi 28 de grade Celsius, iar la Bălți cu un grad mai mult. La Orhei se așteaptă 30 de grade, iar la Tiraspol 31. La Leova maxima va fi de 32 de grade, iar la Comrat și Cahul de 33 de grade Celsius.

Astăzi în Capitală se vor înregistra 31 de grade. Şi în următoarele zile vremea se va menține caldă. Meteorologii prognozează cer variabil și maxime de până la 33 de grade.

În cea mai mare parte a Europei cerul va fi senin astăzi. La Madrid vor fi 34 de grade Celsius, iar la Roma cu două grade mai puțin. La Paris se așteaptă 27 de grade, iar la Berlin 26. La Londra maxima va fi de 25 de grade. La Budapesta și Belgrad sunt prognozate de 34 de grade, iar la Viena cu două grade mai puțin.

La Praga vor fi 29 de grade și nori pe cer, iar la Varșovia 25 de grade Celsius. La București și Atena se așteaptă 32 de grade, iar în capitala Turciei va fi cu un grad mai puțin. La Kiev termometrele vor arăta 29 de grade, iar la Moscova sunt prognozate ploi cu descărcări electrice și 23 de grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu