METEO 20 OCTOMBRIE 2018: VREME FRUMOASĂ ÎN WEEKEND. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Astăzi în toată țara cerul va fi variabil, iar precipitaţii nu se prevăd. Vântul va sufla slab. La Briceni şi Soroca vor fi 17 grade, iar la Bălţi cu un grad mai mult. La Orhei sunt prognozate 19 grade, iar la Tiraspol maxima va fi de 20 de grade. La Leova şi Comrat termometrele vor indica 21 de grade, iar la Cahul 22.

Astăzi în Capitală se vor înregistra 20 de grade. La sfârşitul săptămânii temperaturile vor mai scădea şi vor ajunge la 16 grade Celsius.

Astăzi în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid va ploua cu descărcări electrice, iar maxima va fi de 22 grade Celsius. La Paris se vor înregistra 19 grade. La Londra termometrele vor indica 17 grade, iar la Berlin vor fi 13 grade Celsius. La Roma este prognozat timp frumos şi temperaturi de 26 de grade. La Viena se aşteaptă valori de până la 18 de grade.

La Praga sunt anunţate 14 grade, iar la Varşovia cu un grad mai mult. La Budapesta şi Belgrad maxima va fi de 20 de grade. În Capitala României va ploua, iar termometrele vor arăta 18 grade. La Atena se menţin 25 de grade, iar la Ankara vor fi 23. La Kiev sunt prognozate 16 grade, iar la Moscova - 11 grade Celsius.

Vreme frumoasă ne aşteaptă în acest weekend de octombrie. 

În centru, temperatura va oscila între 18 și 21 de grade, iar în sud - între 19 și 22 de grade. Vremea va fi agreabilă și duminică.

În Capitală, meteorologii prognozează 15 grade Celsius. În țară, cerul va fi variabil, iar în nordul țării se așteaptă ploi de scurtă durată.

Săptămâna viitoare, vremea se menține caldă, iar temperaturile vor oscila între 15 și 17 grade.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu