METEO 20 noiembrie: Cer noros, polei şi pe drumuri - gheţuş. Câte grade vor indica astăzi termometrele

Embed:

Astăzi, cerul va fi noros. Se va produce polei slab, pe drumuri - ghețuș. Vântul va sufla din nord - est slab la moderat, izolat cu intensificări. La Briceni şi Soroca termometrele vor indica zero grade. La Bălţi se anunţă un grad cu plus, iar la Orhei cu un grad mai mult. La Tiraspol şi Leova se aşteaptă patru grade, iar la Comrat şi Cahul vor fi cinci grade Celsius.

În Capitală, astăzi se vor înregistra trei grade cu plus. Miercuri, izolat vor cădea precipitaţii slabe. Spre sfârşitul săptămânii, pe timp de noapte temperaturile vor coborî până la minus 12 grade, iar ziua maximele nu vor depăşi două grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi înnorat. La Madrid se vor înregistra 12 grade, însoţite de precipitaţii. La Paris şi Berlin termometrele vor indica 3 grade, iar la Londra cu un grad mai mult. La Roma vor fi maxime de 17 grade, va ploua. La Viena şi Praga vor cădea precipitaţii sub formă de lapoviţă, se anunţă trei şi respectiv două grade. În capitala Poloniei va fi un grad.

La Budapesta va ploua şi se aşteaptă cinci grade. La Belgrad meteorologii prognozează şapte grade. La Bucureşti se aşteaptă trei grade. La Atena maximele vor urca până la 19 grade, iar la Ankara 16. La Kiev şi Moscova cerul va fi variabil, iar termometrele vor arăta zero şi respectiv minus două grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu