METEO 20 MARTIE 2019: În mai multe zone ale țării va ploua. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Astăzi, sunt posibile ploi în mai multe regiuni al ţării. Vântul va sufla slab din Nord. La Briceni și Soroca vor fi 10 grade, iar la Bălți cu un grad mai mult. La Orhei se aşteaptă 12 grade, iar la Tiraspol sunt prognozate 13 grade. La Leova şi Comrat se vor înregistra 14 grade, la Cahul va fi cu un grad mai mult.

În Capitală, astăzi maxima va fi de 13 grade şi sunt posibile ploi. Joi cerul va fi variabil și vor fi până la 15 grade, iar în următoarele zile vremea se va răci. Cerul va fi variabil, iar temperaturile vor oscila pe timp de zi între 10 și 20 grade.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil. La Madrid și Paris se așteaptă 16 grade Celsius. La Londra termometrele vor indica până la 14 grade, iar la Berlin cu un grad mai puţin.

La Roma se vor înregistra până la 18 grade. La Viena sunt prognozate 11 grade, iar la Budapesta va fi cu un grad mai mult. La Praga şi Varşovia sunt anunţate 10 grade. La Belgrad cerul va fi înnorat şi vor fi 14 grade Celsius.

La Ankara şi Atena se vor înregistra 19 grade, iar la Bucureşti 16. La Kiev şi Moscova cerul va variabil şi vor fi 10 şi respectiv patru grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu