METEO 20 martie 2018: Va ninge în toată țara. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Astăzi, în toată ţara va ninge. Vântul va bate slab din Nord-Est. La Briceni şi Soroca vor fi minus 5 grade, iar la Bălţi şi Orhei temperaturile vor scădea până la minus 4 grade. La Tiraspol termometrele vor indica minus două grade Celsius. În timp ce la Leova, Comrat şi Cahul va fi minus un grad.

În Capitală, astăzi, temperatura aerului va coborî până la minus două grade Celsius.

În următoarele zile se așteaptă ninsori. Spre sfârşitul săptămânii, ziua, maximele vor fi de un grad, iar noaptea vor fi şapte grade cu minus.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi noros. La Roma se vor înregistra 12 grade, iar la Paris şi Londra - opt. La Madrid sunt prognozate nouă grade Celsius. La Viena maximele vor fi de două grade Celsius, iar la Varşovia va fi cu un grad mai mult.

La Budapesta, Belgrad şi Praga termometrele vor indica patru grade Celsius. La Atena va fi cald, în timpul zilei temperaturile vor urca până la 19 grade.

În capitala României se va înregistra un grad. La Ankara se așteaptă 15 grade Celsius, iar la Kiev vor fi minus patru grade. La Moscova, termometrele vor indica un grad Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu