METEO 20 iulie 2018: Izolat vor cădea ploi de scurtă durată cu descărcări electrice

Embed:

Astăzi, izolat vor cădea ploi de scurtă durată cu descărcări electrice. Vântul va sufla din nord-vest, slab la moderat. La Briceni și Soroca vor fi 25 de grade Celsius, iar la Bălți cu un grad mai mult.

La Orhei vor fi 27 de grade. La Tiraspol meterologii prognozează 28 de grade. La Leova mercurul din termometre va urca până la 29 de grade, iar la Comrat şi Cahul vor fi 30 de grade.

Astăzi în Chişinău se vor înregistra 28 de grade Celsius. În următoarele zile maximele vor urca până la 32 de grade, izolat vor cădea ploi cu descărcări electrice

Astăzi, în cea mai mare a Europei cerul va fi senin. La Madrid vor fi 33 de grade Celsius. La Paris şi Berlin se vor înregistra 27 de grade. La Londra mercurul din termometre va indica 26 de grade, însoţite de precipitaţii.

În capitala Italiei maximele vor urca până la 34 de grade, iar la Viena 29 de grade. La Praga, Budapesta şi Belgrad sunt anunţate 28 de grade.

În capitala Poloniei vor fi 26 de grade. La Bucureşti vor cădea ploi cu descărcări electrice şi se vor înregistra valori de 29 de grade. La Atena sunt anunţate 33 de grade, iar la Ankara 30. La Kiev şi Moscova va ploua şi vor fi 25 şi respectiv 26 de grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu