METEO 2 octombrie: Vreme frumoasă în plină toamnă. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Astăzi, în ţară, cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca, termometrele vor indica 25 de grade Celsius, iar la Bălţi va fi cu un grad mai mult. La Orhei se vor înregistra 27 de grade. La Tiraspol şi Comrat se aşteaptă 28 de grade, iar la Leova şi Cahul, maxima va ajunge până la 29 grade Celsius.

În Capitală, astăzi, vor fi 28 de grade Celsius.

În următoarele zile, se anunţă vreme instabilă. Maximele vor oscila între 16 şi 28 de grade, iar minimele vor varia între 4 şi 15 grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil. În unele regiuni va ploua. La Madrid, termometrele vor indica 25 de grade, iar la Paris vor fi 16 grade Celsius. La Londra se vor înregistra 14 grade, iar la Berlin va fi cu un grad mai puţin. În capitala Italiei sunt prognozate 24 de grade. La Viena sunt anunţate 18 grade, iar la Praga şi Varşovia vor fi 17 grade Celsius. La Budapesta se aşteaptă 24 de grade, iar la Belgrad 28 de garde Celsius. La Bucureşti maxima va fi de 30 de grade, iar la Atena va fi cu un grad mai puţin. La Ankara va fi cer senin şi temperaturi de până la 27 de grade Celsius.

La Kiev şi Moscova termometrele vor indica 23 şi, respectiv, 15 grade Celsius.

Lasă un comentariu