METEO 2 octombrie: Cer variabil şi ceață. Cât de cald va fi astăzi şi când va ploua

Embed:

Astăzi, cerul va fi variabil, dimineața va fi ceață slabă. La Briceni și Soroca vor fi 18 grade Celsius, iar la Bălți și Orhei cu un grad mai mult. La Tiraspol, Leova și Comrat maxima va fi de 22 de grade. La Cahul termometrele vor arăta 23 de grade.

În Capitală vor fi 21 grade Celsius. În următoarele zile vremea va fi caldă. Meteorologii anunță maxime de până la 22 de grade. Mâine sunt prognozate ploi slabe.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid vor fi 25 de grade Celsius. La Roma se așteaptă 22 de grade, iar la Londra cu un grad mai puțin. La Paris sunt prognozate 18 grade. Aceeaşi temperatură se va înregistra şi la Belgrad. La Berlin vor fi 13 grade cu ploi slabe, la Budapesta - 15, iar la Viena va fi cer variabil și 14 grade.

La Praga și Varșovia se vor înregistra câte 13 grade, în schimb la Atena maxima va fi de 25 de grade, iar la București - de 23. La Ankara au fost anunțate 21 de grade, iar la Kiev 18 grade. La Moscova se așteaptă ploi slabe și 11 grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu