METEO 2 MAI 2019: Cerul va fi variabil, iar izolat vor cădea ploi slabe

Embed:

Astăzi cerul va fi variabil, iar izolat vor cădea ploi slabe. La Briceni și Soroca sunt prognozate 14 grade Celsius, iar la Bălți cu un grad mai mult.

La Orhei se așteaptă 16 grade Celsius, în timp ce la Tiraspol şi Leova vor fi 18 grade. La Comrat și Cahul maxima va ajunge până la 19 grade Celsius.

În Capitală, astăzi, se vor înregistra 19 grade Celsius. În următoarele zile, potrivit meteorologilor, vor cădea ploi pe întreg teritoriul ţării. Maximele termice vor oscila între 14 și 22 de grade, iar minimile între şase şi 12 grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil, în unele regiuni vor cădea ploi.

La Madrid termometrele vor indica temperaturi de până la 24 de grade, în timp ce la Paris, Londra şi la Berlin se vor înregistra 15 grade Celsius. La Roma sunt prognozate 21 de grade, iar în capitala Austriei va fi cu un grad mai cald.

La Praga şi la Varşovia se aşteaptă 19 grade şi, respectiv 17 grade Celsius. La Budapesta se anunţă 22 de grade Celsius, pe când în capitala Serbiei cu un grad mai puţin. La Bucureşti vor fi 20 de grade Celsius, la Atena 22 de grade, în timp ce la Ankara maxima va ajunge la 19 grade Celsius. La Kiev şi la Moscova va ploua, valorile aerului vor ajunge până la 18 şi, respectiv 13 grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu