METEO 2 iunie: Soare generos în toată ţara. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Astăzi se prevede cer variabil, fără precipitații. Vântul va sufla din Sud-Est slab la moderat. La Briceni şi Soroca se vor înregistra 24 de grade Celsius, iar la Bălţi va fi cu un grad mai mult. La Orhei maximele vor fi de 26 de grade. La Tiraspol şi Leova vor fi 27 de grade. La Comrat şi Cahul meteorologii prognozează 29 de grade Celsius.

Astăzi în Capitală vor fi maxime de 28 de grade Celsius. În următoarele zile se vor înregistra temperaturi de până la 29 de grade, sunt posibile precipitaţii cu descărcări electrice.

Astăzi în cea mai mare parte a Europei va ploua. La Madrid şi Londra vor fi 22 de grade Celsius. La Paris se vor înregistra 25 de grade. La Berlin va ploua, iar mercurul din termometre va indica 24 de grade.

În capitala Italiei şi la Budapesta meteorologii anunţă 29 de grade. La Viena şi Varşovia vor cădea ploi şi se vor înregistra 28 de grade. La Praga maximele vor fi de 25 de grade, iar la Belgrad vor fi 30 de grade Celsius. La Atena mercurul va indica cu un grad mai mult, iar la Ankara soarele va străluci din plin şi vor fi 27 de grade în termometre.

La Bucureşti maximele vor fi de 29 de grade. La Kiev şi Moscova cerul va fi variabil şi se vor înregistra 25 şi respectiv 23 de grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu