METEO 2 IULIE: Ploi slabe în unele regiuni ale ţării. Care vor fi maximele termice la început de săptămână

Astăzi în nordul ţării cerul va variabil. În sud, sunt prognozate ploi slabe. Vântul va sufla din nord-vest, slab la moderat. La Briceni și Soroca vor fi 20 de grade Celsius, iar la Bălți cu un grad mai mult. La Orhei meterologii anunţă maxime de 22 de grade. 23 de grade sunt prognozate pentru Tiraspol. La Leova şi Comrat se anunță maxime de 24 de grade Celsius, iar la Cahul va fi cu un grad mai cald.

În Capitală sunt prognozate 22 de grade Celsius şi cer variabil. În următoarele zile, vremea va fi frumoasă, iar maximele vor ajunge la 28 grade.

În cea mai mare parte a Europei vremea va fi frumoasă astăzi. Pentru Madrid meteorologii prognozează 29 de grade. La Paris maxima va fi de 32 de grade, iar la Londra va fi cu patru grade mai rece. La Berlin, mercurul din termometre va indica 23 de grade, iar la Roma -32. Maxime de 25 de grade sunt prognozate pentru Belgrad şi cu un grad mai puţin va fi la Budapesta. În Varşovia va ploua, iar mercurul din termometre nu va indica mai mult de 16 grade Celsius. La Praga, maxima va fi de 22 de grade. La Atena va fi cald cu maxime de 34 de grade. În capitala României sunt aşteptate 25 de grade. La Ankara soarele va străluci din plin, iar maxima va fi de 30 de grade. La Moscova vor fi 23 de grade. Pentru Kiev meteorologii prognozează ploi şi maxime de 15 grade Celsius.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu