METEO 2 IULIE 2019: Vreme TORIDĂ în țară. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Astăzi, în ţară este în vigoare codul galben de caniculă. În nord sunt posibile ploi cu descărcări electrice. La Briceni şi Soroca termometrele vor indica 30 de grade Celsius, la Bălţi se vor înregistra 32, iar la Orhei şi Tiraspol cu unul mai mult. La Leova se aşteaptă 34 de grade, iar la Comrat şi Cahul maxima va ajunge la 35.

În Capitală, astăzi, se vor înregistra 34 de grade Celsius.

În următoarele zile vremea va fi instabilă. Ziua, temperaturile vor oscila între 24 și 34 de grade, iar noaptea vor varia între 13 şi 21 grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid termometrele vor indica 36 de grade Celsius, iar la Paris se vor înregistra 24. La Londra şi la Berlin sunt prognozate 21 de grade, la Roma 34, iar la Viena vor fi 28. La Praga şi la Varşovia se aşteaptă 25 de grade, la Budapesta 31, în timp ce la Belgrad vor fi valori de 36 de grade Celsius. 36 de grade se aşteaptă şi la Bucureşti, 33 la Atena, iar în capitala Turciei temperaturile vor ajunge la 31 de grade. La Kiev şi la Moscova maximele nu vor depăşi 29 şi, respectiv 23 de grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu