METEO 2 decembrie: Ce temperaturi ne aşteaptă la început de săptămână

Embed:
Astăzi, în nordul ţării sunt prognozate ploi slabe, în centru şi în sudul ţării cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca se vor înregistra două grade, iar la Bălți cu unul mai mult. La Orhei termometrele vor indica patru grade, iar la Tiraspol se aşteaptă până la cinci grade Celsius. La Leova sunt anunţate şase grade, iar la Comrat şi Cahul şapte.

În Capitală, astăzi vor fi cinci grade Celsius. În următoarele zile termometrele vor arăta între minus două şi plus opt grade. Noaptea se vor înregistra între minus unu şi minus şapte grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi acoperit de nori şi vor cădea precipitaţii. La Madrid se vor înregistra 12 grade, iar la Paris şapte. La Londra vor fi şase grade şi cerul va fi variabil. Patru grade vor fi la Berlin. În capitala Italiei maxima va fi de 17 grade. La Viena şi Praga sunt anunţate patru grade, iar la Budapesta două. La Varşovia va fi un grad Celsius în termometre. La Belgrad se aşteaptă opt grade, iar la Bucureşti cinci. La Atena se va încălzi până la 15 grade, iar la Ankara până la şapte. La Kiev vor fi zero grade, iar la Moscova minus două grade Celsius.
loading...

Lasă un comentariu