METEO 2 august: Cer variabil şi temperaturi caniculare

Embed:

Astăzi, în toată ţara cerul va fi variabil. Vântul va sufla din nord-est, slab la moderat. La Briceni şi Soroca vor fi 27 de grade, iar la Bălţi cu un grad mai cald. La Orhei se vor înregistra 29 de grade. La Tiraspol meterologii prognozează 30 de grade. La Leova termometrele vor indica va urca până la 31 de grade, iar la Comrat şi Cahul vor fi 32 de grade.

În Chişinău se vor înregistra astăzi 30 de grade Celsius, iar cerul va fi variabil. În următoarele zile, maximele nu vor depăşi 32 de grade.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei va fi cald, însă cerul va fi variabil. La Madrid maximele vor ajunge până la 39 de grade Celsius, iar la Roma vor fi 35 de grade. La Paris şi Berlin sunt prognozate temperaturi de până la 32 de grade. La Londra se vor înregistra 29 de grade. La Viena termometrele vor indica 33 de grade Celsius, iar cerul va fi variabil.

La Praga sunt anunţate 34 de grade, iar la Budapesta şi Varşovia, 32 de grade. La Bucureşti şi Ankara se vor înregistra maxime de până la 30 de grade Celsius, iar la Atena va fi cu două grade mai cald. La Moscova se anunţă temperaturi de 29 de grade şi cer senin, iar la Kiev sunt prognozate 27 de grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu