METEO 2 AUGUST 2019: În sudul ţării vor cădea ploi cu descărcări electrice

Embed:

Astăzi, cerul va fi variabil. În sudul ţării vor cădea ploi cu descărcări electrice. La Briceni şi Soroca, termometrele vor indica 25 de grade Celsius, iar la Bălţi cu unul mai mult.

La Orhei se vor înregistra 27, iar la Tiraspol şi Leova, 29. La Comrat şi Cahul maxima va ajunge la 30 de grade Celsius.

În Capitală, astăzi se vor înregistra 29 de grade. În următoarele zile, temperaturile vor varia între 26 şi 31 pe timp de zi, iar noaptea se aşteaptă între 13 şi 18 grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei, vremea va fi instabilă. La Madrid, termometrele vor indica 36 de grade Celsius. La Paris se vor înregistra 28, la Roma, 32, iar la Londra şi Berlin, 24.

La Viena şi la Praga cerul va fi noros şi se vor înregistra 26 de grade, pe când la Varşovia va ploua şi vor fi valori de 23 de grade Celsius. La Budapesta temperaturile nu vor depăşi 28 de grade, iar la Belgrad 31. La Bucureşti sunt prognozate 32 de grade, la Atena, 35, iar la Ankara cu unul mai puţin. La Kiev maxima va ajunge la 23 de grade, în timp ce la Moscova, termometrele vor indica 17 grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu