METEO 19 ianuarie 2020: Cer variabil şi vreme frumoasă

În ţară cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca se vor înregistra zero grade, iar la Bălţi va fi un grad. La Orhei se anunţă două grade, iar la Tiraspol cu unul mai mult. La Leova sunt prognozate patru grade, iar la Comrat şi Cahul maxima va fi de cinci grade Celsius.

În Capitală, în această noapte, vor fi minus două grade, iar mâine se aşteaptă trei grade Celsius. În următoarele zile, termometrele vor arăta ziua între unu şi opt grade, iar noaptea se vor înregistra între minus un grad şi minus şapte.

În cea mai mare parte a Europei cerul va fi noros. La Madrid vor fi nouă grade, iar la Paris şi Londra cu unul mai puţin. La Berlin se vor înregistra şapte grade. La Roma maxima va fi de 14 grade, iar în unele zone va ploua. La Viena sunt prognozate trei grade, iar la Praga, Varşovia şi Belgrad patru. La Budapesta se anunţă zero grade. La Bucureşti se aşteaptă două grade, iar la Atena se va încălzi până la 11 grade. La Kiev şi Moscova termometrele vor arăta un grad, iar la Ankara zero grade Celsius.
 
loading...

Lasă un comentariu