METEO 18 septembrie: Toamna îşi intră în drepturi. Vreme răcoroasă, îngheţuri şi ploi de scurtă durată

Embed:

În perioada 19 - 23 septembrie meteorologii prognozează înghețuri la suprafața solului de până la minus două grade. Astăzi, în partea de nord a țării, cerul va fi variabil, iar în raioanele din sud vor fi ploi slabe de scurtă durată.

La Briceni și Soroca se așteaptă 15 grade, iar la Bălți cu un grad mai mult. La Orhei maxima va fi de 17 grade. La Tiraspol și Leova sunt anunțate 19 grade, iar la Comrat și Cahul câte 20 de grade Celsius.

Astăzi, în Capitală se vor înregistra 19 grade. În următoarele zile temperaturile nu se modifică. Meteorologii prognozează maxime între 17 și 22 de grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil. La Roma sunt prognozate 29 de grade, iar la Madrid cu un grad mai puțin. La Paris se așteaptă 21 de grade, iar la Londra 19 grade. La Berlin maxima va fi de 16 grade Celsius.

La Viena și Budapesta se vor înregistra 18 grade. La Praga și Belgrad vor fi 16 grade, iar la Varșovia cu un grad mai puțin. La Atena cerul va fi senin și 32 de grade în termometre. La București și Ankara sunt prognozate câte 28 de grade. La Kiev și Moscova maxima va fi de 13 grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu