METEO 18 OCTOMBRIE 2018: Vreme caldă în toată ţara. Câte grade vor indica termometrele

Embed:
Astăzi în toată țara cerul va fi senin, iar precipitaţii nu se prevăd. La Briceni şi Soroca vor fi 21 de grade, iar la Bălţi şi Orhei - cu unu mai mult. La Tiraspol se vor înregistra 23 de grade, iar la Leova maxima va fi de 24 de grade Celsius. La Comrat şi Cahul sunt aşteptate temperaturi de 25 de grade.

Astăzi în Capitală se vor înregistra 23 de grade, iar pe timp de noapte vor fi 11 grade Celsius. La sfârşitul săptămânii temperaturile vor scădea până la 16 grade Celsius.

Astăzi în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid maxima va fi de 22 de grade Celsius, iar la Paris cu un grad mai puţin. La Londra se vor înregistra 15 grade, iar la Berlin se aşteaptă 18 grade Celsius. La Roma cerul va fi variabil şi se vor înregistra valori de până la 26 de grade Celsius. La Viena vor fi 19 grade, iar la Praga va fi cu un grad mai puţin. La Varşovia şi Budapesta sunt prognozate 20 de grade, iar la Belgrad termometrele vor indica 24 de grade. La Bucureşti şi Atena maxima va fi de 23 de grade. La Ankara se aşteaptă până la 25 de grade, iar cerul va fi înnorat. La Kiev vor fi 21 de grade, iar la Moscova se aşteaptă soare
şi valori de 17 grade Celsius.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu