METEO 18 NOIEMBRIE 2018: Cer înnorat şi precipitaţii slabe sub formă de lapoviță

Embed:

Astăzi cerul va fi înnorat şi sunt posibile precipitaţii slabe sub formă de lapoviță. În unele zone, pe drumuri se va forma polei, iar vântul va sufla slab. La Briceni şi Soroca termometrele vor indica 0 grade. La Bălţi este anunţat un grad, iar la Orhei vor fi plus două grade. La Tiraspol se aşteaptă trei grade Celsius. La Leova şi Comrat se vor înregistra patru grade, iar la Cahul cinci.

În Capitală astăzi sunt prognozate trei grade cu plus. În următoarele zile, cerul va fi acoperit de nori, va ploua şi se vor înregistra maxime de 11 grade.

Astăzi în cea mai mare parte a Europei cerul va fi înnorat. La Madrid se vor înregistra 12 grade, iar la Londra - cu un grad mai puţin. În Capitala Franței va fi senin, iar termometrele vor indica 9 grade. La Berlin sunt anunţate 6 grade, în timp ce la Roma maximele vor ajunge la 16 grade Celsius. La Viena şi Praga meteorologii prognozează 4 grade, iar la Varşovia va fi cu un grad mai frig.

La Budapesta şi Belgrad se aşteaptă maxime de 7 grade Celsius, iar în capitala României sunt anunţate 6 grade. La Atena va ploua şi se vor înregistra 15 grade celsius. La Ankara vor fi 11 grade, iar la Kiev şi la Moscova termometrele vor indica maximum 2 grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu