METEO 18 MARTIE 2019: Primăvara ne aduce mult soare. Câte grade vor indica termometrele

Embed:
Astăzi, în toată țara, cerul va fi variabil. La Briceni și Soroca vor fi 18 grade, iar la Bălți și Orhei cu un grad mai mult. La Tiraspol sunt prognozate 20 de grade, iar la Leova și Comrat 22 de grade Celsius. La Cahul se vor înregistra 23 de grade.

În Capitală, maxima va fi de 20 de grade. Marţi va ploua slab și vor fi 17 grade, iar în următoarele zile vremea se va răci. Cerul va fi variabil, iar temperaturile vor oscila între 11 și 14 grade.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil. La Madrid și Roma se așteaptă 16 grade, iar la Londra și Paris 12 grade Celsius. La Berlin vor fi ploi și nouă grade în termometre. La Belgrad maxima va fi de 21 de grade. La Budapesta cerul va fi acoperit de nori și se vor înregistra 11 grade. La Praga și Varșovia sunt prognozate zece grade, iar la Viena cu două grade mai puțin. La București și Atena soarele va străluci din plin și se așteaptă 24 și, respectiv, 20 de grade. La Kiev sunt prognozate 16 grade, iar la Ankara 14 grade. La Moscova vor fi cinci grade Celsius.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu