Meteo 18 Mai. Vară ADEVĂRATĂ în acest sfârşit de săptămână în toată ţara

Mâine, cerul va fi variabil. Ziua, sunt posibile ploi slabe cu descărcări electrice. La Briceni și Soroca se vor înregistra 24 de grade, iar la Bălți şi Orhei va fi cu un grad mai mult.

La Tiraspol maxima va ajunge la 27 de grade Celsius. La Leova şi Comrat sunt anunţate 28 de grade. La Cahul termometrele vor indica 29 de grade Celsius.

În Capitală, în această noapte, se vor înregistra 13 grade, iar pentru mâine sunt prognozate 27 de grade Celsius. În următoarele zile, vremea se va menține caldă. Meteorologii au anunțat cer variabil, izolat ploi cu descărcări electrice. Maximele vor oscila între 21 și 26 de grade, iar minimile vor varia între 11 şi 16 grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil, în unele regiuni va ploua. La Madrid şi la Roma termometrele vor indica 19 grade Celsius, iar la Paris va fi cu un grad mai mult.

La Londra se vor înregistra 17 grade, la Berlin 23 de grade, în timp ce la Viena va fi cu un grad mai puţin. La Praga sunt prognozate 21 de grade, la Varşovia şi Belgrad se aşteaptă 24 de grade, iar la Budapesta sunt anunţate 23 de grade Celsius.

La Bucureşti şi la Atena vor fi valori de 25 de grade, pe când în capitala Ucrainei cu un grad mai rece. La Ankara cerul va fi noros, temperaturile vor ajunge la 21 de grade Celsius, iar în capitala Rusiei nu va fi mai cald de 22 de grade.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu