METEO 18 mai 2018: Ploi de scurtă durată, iar vântul va sufla slab. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Astăzi pe alocuri sunt posibile ploi de scurtă durată, iar vântul va sufla slab.

La Briceni şi Soroca se vor înregistra 20 de grade Celsius, iar la Bălţi şi Orhei va fi cu un grad mai mult. La Tiraspol sunt prognozate 25 de grade, iar la Leova se vor înregistra 23 de grade Celsius. La Comrat şi Cahul mercurul din termometre va indica 24 de grade, însoţite de ploi.

Astăzi în Capitală vor fi 23 de grade Celsius. În zilele următoare se aşteaptă ploi cu descărcări electrice şi temperaturi de până la 24 de grade.

Astăzi în cea mai mare parte a Europei sunt posibile ploi de scurtă durată. La Madrid sunt prognozate 23 de grade Celsius. La Paris vor fi 19 de grade. La Berlin vor cădea ploi slabe, cu 22 de grade în termometre.

La Roma maximele vor fi de 24 de grade Celsius. La Londra cerul va fi senin şi se vor înregistra 17 grade. În capitala Austriei va ploua slab, iar mercurul din termometre va indica 23 de grade, iar la Praga va fi cu un grad mai puţin. Şi la Varşovia sunt anunţate ploi şi 20 grade. La Belgrad şi Budapesta meteorologii promit 24 de grade în termometre.

La Atena şi Bucureşti va fi vreme frumoasă, cu 26 de grade. În Ankara va ploua şi se vor înregistra 29 de grade. La Kiev şi Moscova sunt anunţate precipitaţii slabe cu maxime de 23 şi, respectiv, 24 de grade.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu