METEO 18 ianuarie 2020: Cum va fi vremea în acest weekend

Embed:
Serviciul Meteorologic de Stat a emis o avertizare de cod galben de ceață în toată țara. Potrivit specialiștilor, astăzi, vizibilitatea la sol va fi redusă, de până la 200 de metri.  La Briceni, Soroca şi Bălţi se va înregistra un grad, iar la Orhei cu unul mai mult. La Tiraspol vor fi trei grade, iar la Leova, Comrat şi Cahul termometrele vor arăta patru grade.

În Capitală, vizibilitatea va fi redusă până la 200 de metri şi sunt anunţate plus trei. În următoarele zile termometrele vor arăta între unu şi patru grade. Noaptea se vor înregistra între minus două şi minus şase.  

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi noros. La Madrid vor fi nouă grade, iar la Paris cu unul mai puţin. La Londra şi Berlin se vor înregistra şapte grade. La Roma maxima va fi de 14 grade şi va ploua. La Viena sunt prognozate trei grade, iar la Praga şi Belgrad şase. În capitala Poloniei sunt anunţate patru grade, iar la Budapesta unu. La Bucureşti se aşteaptă cinci grade, iar la Atena se va încălzi până la 10 grade. La Kiev şi Moscova termometrele vor arăta două grade, iar la Ankara patru.
loading...

Lasă un comentariu