METEO 17 octombrie 2019: Ceaţa densă se va menţine până la amiază

Embed:

Ceaţa densă va pune stăpânire pe ţară şi se va menţine până astăzi la amiază. Meteorologii au emis o nouă avertizare cod galben în acest sens. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, vizibilitatea va redusă, până la 200 de metri. Astăzi, în toată ţara cerul va fi variabil. La Briceni și Soroca se vor înregistra 18 de grade, iar la Bălți va fi cu un grad mai mult. La Orhei se aşteaptă 20 de grade, iar la Tiraspol, Leova, Comrat şi Cahul maxima va fi de 23 de grade Celsius.

În Capitală, astăzi sunt prognozate 22 grade Celsius. În următoarele zile vremea se va menţine caldă. Ziua termometrele vor indica între 21 şi 24 de grade, iar noaptea vor oscila între şase și nouă grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid se vor înregistra 17 grade. La Paris şi Londra va ploua, iar termometrele vor indica 15 şi 14 grade. La Berlin sunt prognozate 16 grade.

La Roma maxima va fi de 23 de grade. La Viena sunt anunţate 19 grade, iar la Praga şi Varşovia se aşteaptă 18 grade. La Budapesta se va încălzi până la 22 de grade. La Belgrad nu vor fi mai mult de 26 de grade.

La fel de cald va fi şi la Atena, iar la Ankara va fi cu un grad mai mult. La Bucureşti vor fi 24 de grade. La Kiev termometrele vor arăta 22 de grade, iar la Moscova 17 grade Celsius.

Lasă un comentariu