METEO 17 OCTOMBRIE 2018: Cer senin și vreme frumoasă în toată țara. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Astăzi, în toată țara cerul va fi senin, iar precipitaţii nu se prevăd. Vântul va sufla moderat din nord-est. La Briceni şi Soroca vor fi 19 grade, iar la Bălţi şi Orhei va fi cu un grad mai mult. La Tiraspol se vor înregistra 21 de grade, iar la Leova maxima va fi de 22 de grade. La Comrat şi Cahul temperaturile nu vor depăşi 24 de grade Celsius.

În Capitală vor fi azi 22 de grade Celsius. La sfârşitul săptămânii temperaturile vor scădea uşor şi vor fi de 17 grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid maxima va fi de 22 de grade Celsius, iar la Berlin cu un grad mai puţin. La Paris şi Roma sunt prognozate 24 de grade. La Londra maxima va fi de 17 grade. La Viena şi Praga sunt aşteptate 21 de grade, iar la Budapesta va fi cu un grad mai cald.

La Varşovia vor fi 20 de grade, în timp ce la Belgrad se anunţă 25 de grade. În Capitala României maxima va fi de 23 de grade, iar la Atena cu un grad mai mult. Cel mai cald va fi la Ankara, 26 de grade Celsius. La Kiev va fi soare şi valori de până la 22 de grade, în timp ce la Moscova sunt prognozate 16 grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu