METEO 17 NOIEMBRIE: Precipitaţii slabe sub formă de lapoviță. Câte grade vor indica termometrele

Embed:
Astăzi, cerul va fi înnorat. În nordul şi centrul ţării sunt posibile precipitaţii slabe sub formă de lapoviță. Vântul va sufla din nord-est slab la moderat. La Briceni termometrele vor indica un grad, iar la Soroca 0. La Bălţi şi Orhei maxima va fi de două grade. La Tiraspol se aşteaptă trei grade. La Leova şi Comrat se vor înregistra patru grade Celsius, iar la Cahul cinci grade Celsius.

În Capitală, astăzi se vor înregistra trei grade cu plus. În următoarele zile, cerul va fi acoperit de nori. Va ploua şi se vor atesta maxime de până la 11 grade.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid şi Roma se vor înregistra 16 grade Celsius. În capitala Franței cerul va fi noros, iar termometrele vor indica 9 grade. La Londra se anunţă 11 grade, iar la Berlin şapte. La Viena şi Praga meteorologii prognozează şase grade, iar la Budapesta şi Belgrad va fi cu un grad mai mult. În capitala Poliniei se aşteaptă 3 grade. La Bucureşti temperaturile vor ajunge până la patru grade. La Atena va ploua şi se aşteaptă maxime de 13 grade. La Ankara vor fi 9 grade. La Kiev şi Moscova se vor înregistra zero, şi respectiv două grade Celsius.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu