METEO 17 martie: Cer variabil şi maxime primăvăratice. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Astăzi, în țară, cerul va fi variabil. La Briceni și Soroca se așteaptă 13 grade, iar la Bălți cu un grad mai mult. La Orhei termometrele vor arăta 15 grade, iar la Tiraspol 16 grade Celsius. La Leova sunt prognozate 17 grade, iar la Comrat și Cahul câte 18 grade.

În Capitală, maxima va fi de 16 grade și cerul variabil. Potrivit meteorologilor, săptămâna va începe cu temperaturi de până la 22 de grade. Marți sunt prognozate 17 grade, iar miercuri vor fi cu trei grade mai puțin.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil. La Madrid se așteaptă 21 de grade, iar la Roma 18 grade Celsius. La Berlin vor fi 14 grade. La Paris sunt prognozate 11 grade, iar la Londra cu un grad mai puțin.

La Belgrad cerul va fi senin și 24 de grade în termometre. La Budapesta și Viena maximele vor fi de 21 și, respectiv, 20 de grade. La Praga se vor înregistra 18 grade, iar la Varșovia cu două grade mai puțin. La București și Atena vor fi câte 21 de grade. La Ankara se așteaptă zece grade, iar la Kiev cu un grad mai puțin.

La Moscova va ninge, iar termometrele vor arăta trei grade cu plus.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu