METEO 17 mai 2019: Vreme frumoasă şi maxime de până la 27 de grade

Embed:
Astăzi cerul va fi variabil. Ziua sunt posibile ploi slabe cu descărcări electrice. La Briceni și Soroca se vor înregistra 24 de grade, iar la Bălți şi Orhei va fi cu unul mai mult. La Tiraspol, maxima va ajunge la 27 de grade Celsius, iar la Leova şi Comrat sunt anunţate 28. La Cahul, termometrele vor indica 29 de grade Celsius.

În Capitală, astăzi sunt prognozate 27 de grade Celsius. În următoarele zile, vremea se va menține caldă. Meteorologii au anunțat cer variabil şi izolat, ploi cu descărcări electrice. Maximele vor oscila între 21 și 26 de grade, iar minimele vor varia între 11 şi 16.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil iar izolat vor cădea ploi. La Madrid, termometrele vor indica 20 de grade Celsius. La Paris vor fi 19, iar la Londra 13 grade. La Berlin şi Roma se vor înregistra 21 de grade, iar la Viena sunt prognozate 19. La Praga şi Budapesta termometrele vor indica 20 de grade, iar la Belgrad cu unul mai mult. La Varşovia sunt anunţate 22 de grade. La Bucureşti şi Atena se aşteaptă 23 de grade. La Kiev nu va fi mai cald de 24 de grade. 19 vor fi la Moscova şi la Ankara 28 de grade Celsius.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu