METEO 17 iunie: Cer variabil şi călduri insuportabile la început de săptămână. Când va ploua

Embed:

Astăzi, cerul va fi variabil, iar în nordul ţării va ploua. La Briceni şi Soroca, termometrele vor indica 27 de grade Celsius, la Bălţi se vor înregistra 28, iar la Orhei, cu unul mai mult. La Tiraspol se anunţă 30 de grade, la Leova vor fi 31, iar la Comrat şi Cahul maxima va ajunge la 32 de grade Celsius.

În Capitală, astăzi, se vor înregistra 30 de grade Celsius. În următoarele zile sunt posibile ploi cu descărcări electrice. Ziua, temperaturile vor oscila între 28 și 31 de grade, iar noaptea vor varia între 17 şi 20.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid, termometrele vor indica 32 de grade Celsius, la Paris, 26, iar la Londra, 19. La Berlin se vor înregistra 27 grade, la Roma, 30, iar la Viena, 25.

La Praga, Varşovia şi Budapesta se aşteaptă 24 de grade, iar la Belgrad, cu două mai mult. Valori de 31 de grade se anunţă la Bucureşti, iar 32, la Atena. În capitala Ucrainei sunt prognozate 30 de grade Celsius, iar la Ankara, cu unul mai puţin. În capitala Rusiei maxima va ajunge la 24 de grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu