METEO 17 iunie 2018: Ploi de scurtă durată cu descărcări electrice

Embed:
Astăzi pe arii extinse vor fi ploi de scurtă durată cu descărcări electrice. Vântul va sufla din nord-est slab la moderat. La Briceni sunt prognozate 23 de grade, iar la Soroca, Bălți și Tiraspol va fi cu un grad mai mult. La Orhei se așteaptă 25 de grade, iar la Leova 27 de grade. La Comrat și Cahul maximele vor fi de 28 de grade.

În Capitală vor fi 26 de grade Celsius. În următoarele meteorologii prognozează maxime de 29 de grade. Luni, marți și miercuri cerul va fi variabil, iar joi și vineri se așteaptă ploi de scurtă durată cu descărcări electrice.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei va ploua. La Madrid meteorologii anunță 32 de grade Celsius, iar la Roma cu un grad mai puțin. La Berlin se vor înregistra 25 de grade, iar la Paris și Londra vor fi 20 de grade. La Varșovia și Budapesta cerul va fi variabil, iar termometrele vor indica 28 de grade. La Viena și Praga sunt anunțate 27 de grade și ploi. La Belgrad maxima va fi de 25 de grade. La Kiev vor fi ploi slabe și 30 de grade. La Atena și București sunt prognozate 27 de grade. La Moscova se vor înregistra 25 de grade, iar la Ankara 24 de grade Celsius.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu