METEO 17 iulie: Timp frumos şi temperaturi în creştere în Moldova. Cum va fi vremea pe litoral

Embed:

Vreme frumoasă ne aşteaptă astazi în întreaga ţară. Temperatura maximă a aerului va ajunge până la 28 de grade Celsius. Cerul va fi variabil, iar pe alocuri vor cădea ploi cu descărcări electrice. Vântul va sufla din nord-vest, slab la moderat.

La Briceni şi Soroca se vor înregistra 23 de grade Celsius, iar la Bălţi și Orhei va fi cu un grad mai mult. La Chişinău şi Tiraspol sunt prognozate 26 de grade, iar la Leova se vor înregistra 27 de grade. La Comrat şi Cahul mercurul din termometre va urca până la 28 de grade.

În următoarele zile vremea se încălzește. În Capitală, maximele termice vor indica, ziua, până la 32 de grade Celsius, iar noaptea vor fi până la 14 grade.

Pe litoral vremea va fi mohorâtă. La Odesa se vor înregistra 27 de grade, în timp ce la Constanța și Varna vor fi 26 de grade. La Barcelona sunt aşteptate 28 de grade, iar la Budva termometrele vor indica 31 de grade.

În staţiunea Antalya din Turcia sunt prognozate până la 32 de grade Celsius, iar la Nisa - 27 de grade. La Salonic sunt aşteptate 25 de grade, iar pe litoralul egiptean sunt anunţate maxime de 41 de grade.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu

EMISIUNI PUBLIKA »