Meteo 17 ianuarie. Cerul va fi acoperit de nori, iar pe drumuri se va menţine polei

Embed:

Astăzi, în toată țara cerul va fi acoperit de nori, iar pe drumuri se va menţine polei.

Vântul va sufla din sud - vest izolat moderat. La Briceni și Bălţi se va înregistra minus un grad, iar la Soroca zero grade Celsius. La Orhei termometrele vor indica plus unu, iar la Tiraspol va fi cu un grad mai mult. La Leova se așteaptă trei grade, iar la Comrat şi Cahul maxima va fi de patru grade Celsius.

În Capitală, astăzi două grade Celsius. În următoarele zile vremea se menține rece. În weekend sunt prognozate ninsori slabe și până la minus patru grade Celsius pe timp de zi.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi noros. La Madrid vor fi nouă grade Celsius. La Londra meteorologii prognozează patru grade, iar în capitala Italiei maxima va fi de 13 grade, însoţite de ploi. La Paris, Berlin şi Praga sunt anunţate şapte grade. La Viena termometrele vor indica nouă grade. În capitala Poloniei se aşteaptă cinci grade, iar la Budapesta 10. La Belgrad cerul va fi senin şi se vor înregistra opt grade. În capitala României valorile vor arăta trei grade. La Atena nu va fi mai cald de 14 grade. Minus două grade Celsius vor fi la Ankara. La Kiev şi Moscova se menţine vreme rece cu două şi respectiv minus trei grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu