METEO 17 februarie 2019: Vreme frumoasă în toată țara. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Astăzi, cerul va fi variabil. Vîntul va sufla slab din nord-vest. La Briceni şi Soroca meteorologii au prognozat opt grade, iar la Bălţi va fi cu un grad mai mult.

La Orhei sunt anunţate 10 grade, iar la Tiraspol se vor înregistra 11 grade Celsius. La Leova maxima va fi de 12 grade Celsius, iar la Comrat şi Cahul vor fi 13 grade.

În Capitală astăzi se vor înregistra 11 grade Celsius. În următoarele zile , pe timp de zi, vor fi până la nouă grade, însă pe timp de noapte vom avea şi minus patru grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi senin. La Madrid, Paris şi Roma se vor înregistra 15 grade, iar la Londra cu un grad mai puţin. La Berlin se aşteaptă 12 grade Celsius.

La Varşovia termometrele vor indica nouă grade Celsius. La Viena, Praga şi Budapesta cerul va fi senin şi se anunţă 12 grade Celsius. La Belgrad se aşteaptă cer variabil şi 11 grade în termometru.

La Bucureşti meteorologii au prognozat 12 grade Celsius. La Atena şi Ankara maxima va fi de 10 grade Celsius. La Kiev cerul va fi variabil şi se aşteaptă şapte grade. La Moscova sunt posibile ninsori şi până la trei grade cu plus.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu