METEO 17 aprilie 2018. Cer variabil şi vânt slab în toată ţara. Când va ploua

Embed:

Potrivit meteorologilor, astăzi în toată ţara cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab. La Briceni și la Soroca vor fi 20 de grade Celsius, iar la Bălți - cu un grad mai mult.

La Orhei maxima va fi de 22 de grade. La Tiraspol mercurul din termometre va indica 23 grade Celsius, iar pentru Leova şi Comrat sunt prognozate maxime de 24 de grade.

La Cahul se vor înregistra chiar şi 25 de grade Celsius.

Pe parcursul zilei de astăzi, în Capitală sunt prognozate maxime de 23 de grade Celsius. Pentru miercuri meteorologii anunţă ploi şi 17 grade.

Spre sfârşitul săptămânii mercurul din termometre va urca până la 18 grade Celsius.

În cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil astăzi. La Madrid şi Paris sunt prognozate maxime de 22 de grade Celsius. La Londra vor fi 17 grade, iar la Berlin cu două mai mult.

La Roma se vor înregistra maxime de 21 de grade, iar la Viena vor fi 20. La Budapesta şi la Varşovia termometrele vor indica 22 şi, respectiv, 17 grade.

La Belgrad sunt aşteptate 22 de grade Celsius, iar la Atena mercurul din termometre va indica 23 de grade. În capitala Turciei, cerul va fi senin şi cald de până la 23 de grade.

La Bucureşti şi la Kiev sunt anunţate 22 de grade Celsius.

În capitala Rusiei va ploua, iar mercurul din termometre va urca până la 18 grade şi va ploua.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu