METEO 16 septembrie 2019: Codul galben de pericol de incendii a fost prelungit

Embed:
Codul galben de pericol de incendii a fost prelungit până în 18 septembrie. De asemenea, a fost prelungită avertizarea de secetă hidrologică până în data de 20 septembrie. Astăzi, în toată ţara cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca termometrele vor indica 24 de garde, iar la Bălţi şi Orhei va fi cu unul mai cald. La Tiraspol se aşteaptă 27 de grade, iar la Leova 28. La Comrat şi Cahul maxima va ajunge până la 29 de grade Celsius.

În Capitală, astăzi, vor fi 27 de grade Celsius. În următoarele zile, maximele vor oscila între 16 şi 27 de grade, iar minimele, între 6 şi 13.

Astăzi, în Europa, cerul va fi variabil. La Madrid termometrele vor indica 26 de grade, iar la Paris va fi cu un grad mai cald. La Londra se aşteaptă 20 de grade, în timp ce la Berlin vor fi 16 grade Celsius. La Roma maxima va fi de 31 de grade Celsius. La Viena şi Budapesta se vor înregistra 27 de grade, iar la Praga 22 de grade Celsius. La Varşovia se anunţă 18 grade. La Belgrad se aşteaptă 29 de grade, iar la Bucureşti va fi cu un grad mai cald. 31 de grade se vor înregistra la Atena şi doar 21 de grade la Ankara. La Kiev, meteorologii prognozează 23 de grade, iar la Moscova va ploua şi nu va fi mai cald de 15 grade Celsius.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu