METEO 16 octombrie 2019: Se va menține ceața densă în toată țara

Embed:

Ceaţa densă va pune stăpânire pe ţară şi se va menţine până astăzi la amiază. Meteorologii au emis o avertizare cod galben în acest sens. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, vizibilitatea va redusă, până la 200 de metri.

Astăzi, în toată ţara cerul va fi variabil. La Briceni și Soroca se vor înregistra 20 de grade, iar la Bălți va fi cu un grad mai mult. La Orhei se aşteaptă 22 de grade, iar la Tiraspol: 23. La Leova sunt anunţate 24 de grade, iar la Comrat şi Cahul maxima va fi de 25 de grade.

În Capitală, astăzi sunt prognozate 23 de grade. În următoarele zile vremea se va menţine caldă. Ziua termometrele vor indica între 21 şi 23 de grade, iar noaptea vor arăta între şase și nouă grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid se vor înregistra 18 grade. La Paris vor fi 16 grade, iar la Londra şi Berlin cu un grad mai puţin. La Roma termometrele vor indica 23 de grade. La Viena şi Praga vor fi 16 grade, iar la Varşovia şi Budapesta sunt anunţate 20 de grade. La Belgrad se va încălzi până la 27 de grade. La fel de cald va fi şi la Atena. În capitala Turciei maxima va fi de 28 de grade. La Bucureşti sunt prognozate 23 de grade. La Kiev se vor înregistra 22 de grade, iar la Moscova vor fi nouă grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu