METEO 16 OCTOMBRIE 2018: Vreme frumoasă și cer variabil în toată țara. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Astăzi, în toată țara cerul va fi senin, iar precipitaţii nu se prevăd. Vântul va sufla moderat din nord-est. La Briceni şi Soroca vor fi 19 grade, iar la Bălţi şi Orhei va fi cu un grad mai mult. La Tiraspol se vor înregistra 21 de grade, iar la Leova maxima va fi de 22 de grade. La Comrat şi Cahul temperaturile nu vor depăşi 24 de grade Celsius.

În Capitală, pe timp de noapte vor fi 7 grade Celsius, iar mâine vor fi 22 de grade Celsius. În următoarele zile, vremea se menţine caldă. Cerul va fi variabil, iar maximele nu vor depăşi 23 de grade.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid maxima va fi de 20 de grade Celsius,iar la Londra şi Berlin cu un grad mai mult. La Paris şi Roma se vor înregistra 25 de grade. La Viena termometrele vor indica 21 de grade, iar la Praga şi Budapesta va fi cu un grad mai cald.

La Varşovia vor fi 20 de grade, în timp ce la Belgrad va fi cu cinci grade mai cald. În Capitala României maxima va fi de 23 de grade, iar la Atena cu un grad mai mult. Cel mai cald va fi la Ankara, 26 de grade Celsius. La Moscova şi Kiev cerul va fi variabil şi sunt prognozate 17 şi respectiv, 20 grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu