METEO 16 noiembrie: Cer noros şi precipitaţii sub formă de lapoviţă. Cum se schimbă vremea în următoarele zile

Embed:

Astăzi, cerul va fi înnorat. În nordul şi centrul ţării sunt posibile precipitaţii slabe sub formă de lapoviță. Vântul va sufla din nord-est moderat, izolat cu intensificări. La Briceni și Soroca sunt prognozate zero grade Celsius, iar la Bălți un grad. La Orhei maxima va fi de două grade. La Tiraspol se aşteaptă trei grade, iar la Leova, Comrat şi Cahul se vor înregistra patru grade Celsius.

În Capitală, astăzi se aşteaptă plus două grade. În următoarele zile, vremea se va încălzi uşor. Cerul va fi acoperit de nori, iar ziua se vor atesta maxime de până la opt grade.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid termometrele vor indica 16 grade Celsius, în Capitala Franţei şi la Londra - 13, iar la Roma - 18 grade. La Berlin şi Viena se anunţă 8 grade Celsius. La Praga meteorologii prognozează şase grade, iar la Varşovia cu două mai puţin.

La Budapesta se așteaptă 10 grade, iar la Belgrad - 11. La București va ploua slab, iar temperaturile vor ajunge până la 5 grade. La Atena se aşteaptă maxime de 14 grade şi ploi, iar în Capitala Turciei - 8 grade.

La Moscova şi Kiev se vor înregistra zero, şi respectiv un grad Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu