METEO 16 mai: Temperaturi în creştere şi ploi slabe. Regiunile în care vor cădea precipitaţii

Embed:

Astăzi, vremea se mai încălzeşte, iar în centrul şi nordul ţării sunt prognozate ploi slabe cu descărcări electrice. La Briceni și Soroca vor fi 21 de grade Celsius, iar la Bălți va fi cu un grad mai mult. La Orhei sunt prognozate 23 de grade Celsius, iar la Tiraspol - 24. La Leova vor fi 25 de grade, iar la Comrat şi Cahul va fi cu un grad mai cald.

În Capitală maxima va ajunge astăzi până la 24 de grade şi va ploua slab. În zilele următoare, ploile se menţin şi vor înceta abia la sfârşitul acestei săptămâni. Maximele prognozate de meteorologi în următoarele zile sunt de 25 - 26 grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid sunt prognozate 25 de grade Celsius, iar la Paris 23. La Roma şi Viena maxima va fi de 20 de grade Celsius. La Londra cerul va fi înnorat şi se vor înregistra 16 grade. La Belgrad, mercurul din termometre va indica 22 de grade, iar la Varşovia va fi cu un grad mai mult. 19 grade sunt prognozate pentru Praga şi cu două grade mai cald va fi la Budapesta.

La Atena va fi cald cu maxime de 30 de grade. În Capitala Rusiei mercurul din termometre va indica în timpul zilei 25 de grade, iar la Kiev va fi cu un grad mai mult. Pentru Ankara meterologii prognozează 24 de grade şi ploi cu descărcări electrice.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu