METEO 16 iulie 2018: Ploi de scurtă durată cu descărcări electrice în unele regiuni ale ţării

Embed:

Astăzi, izolat vor cădea ploi de scurtă durată cu descărcări electrice. Vântul va sufla din nord-vest, slab la moderat. La Briceni și Soroca vor fi 23 de grade Celsius, iar la Bălți va fi cu un grad mai cald.

La Orhei maxima va fi de 25 de grade, iar pentru Tiraspol meterologii prognozează 26 de grade. La Leova mercurul din termometre va urca până la 27 de grade, iar la Comrat şi Cahul până la 28 de grade.

În Capitală, astăzi se vor înregistra 26 de grade. În următoarele zile, izolat vor cădea ploi cu descărcări electrice şi se vor înregistra valori de până la 29 de grade.

Astăzi, în cea mai mare a Europei cerul va fi variabil. La Madrid vor fi 31 de grade Celsius. La Paris se vor înregistra 29 de grade, iar la Londra va fi cu două grade mai puţin.

La Berlin termometrele vor indica 28 de grade. La Roma va fi vreme frumoasă cu 30 de grade. La Viena, Budapesta, Belgrad şi Bucureşti maximele vor ajunge până la 29 de grade. La Praga cerul va fi variabil şi vor fi 26 de grade. În capitala Poloniei sunt anunţate 24 de grade, însoţite de precipitaţii.

La Atena şi Ankara soarele va străluci din plin, iar termometrele vor arăta 34 şi, respectiv, 30 de grade. La Kiev şi Moscova vremea va fi posomorâtă cu 26 şi 28 de grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu